Onderwijs

Wie wil groeien, heeft voedsel nodig. Zo werkt het ook in de kerk. Daarom staat het onderwijs – kennis van Gods Woord – in al ons gemeentewerk op het menu. Op die manier groeien we in de richting die God voor ons persoonlijk en als gemeente bedoeld heeft en dragen we vrucht, zodat Gods koninkrijk uitgebreid wordt.

 

Fundamentencursus

Een belangrijk onderdeel van het onderwijs is de Fundamentencursus. Deze wederzijdse kennismaking start elk jaar in september en wordt door elke nieuw aangeslotene van Pinkstergemeente Morgenstond gevolgd.

 

Gert, oudste: “Geestelijk onderwijs krijgen, betekent in onze gemeente eigenlijk niets anders dan jou als deel van onze gemeente helpen om je te ontwikkelen zoals God het bedoeld heeft. Zodat Zijn koninkrijk opgebouwd en uitgebouwd wordt.”

 

Ook kennen wij de Gavencursus voor iedereen uit onze gemeente. In vier avonden ga je op ontdekkingstocht naar de aan jouw geschonken gaven, om deze concreet in te zetten in de gemeente.

 

Download de brochure

 

Onderwijs: onderwijs@morgenstondbodegraven.nl

Fundamentencursus: fundamentencursus@morgenstondbodegraven.nl

 

Pinkstergemeente

Morgenstond Bodegraven

Salvatorkerk

Vrije Nesse 11

2411 GN Bodegraven

prencommunicatie@morgenstondbodegraven.nl

G. Nap +31 6 2859 6539

 

 

Pinkstergemeente Morgenstond Bodegraven is door de belastingdienst aangemerkt met een ANBI status. Uw giften zijn hierdoor aftrekbaar.


Giften kunt u overmaken naar IBAN nummer NL93 INGB 0003 0893 48 t.n.v. Pinkstergemeente Morgenstond Bodegraven.