Jezus kennen en met Hem een persoonlijke relatie opbouwen. Dat is wat wij elk kind gunnen. Daarom trekken we elke zondagochtend intensief met onze kinderen op om met hen het geloof te delen.

 

Zondagschool
Elke zondag starten we onze samenkomsten met de hele gemeente. Daar horen de kinderen – tot de allerkleinsten – bij. Na zo’n twintig minuten krijgen de kinderen vanaf vier jaar onderwijs in hun eigen groepen:

 

- De Parels: groep 1 en 2
- De Schatgravers: groep 3, 4 en 5
- De Powerkids: groep 6, 7 en 8

Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er het Kinderparadijs (crèche). Elke groep wordt begeleid door volwassen kinderwerkers en tieners. Welkom!

 

Kidscorner
De tweede zondag van de maand komen de kinderen van groep 1 tot en met 8 na de samenkomst bij elkaar in de Kidscorner. Daar zijn kinderwerkers die graag contact met de kinderen maken en samen met hen God zoeken. Zien we je daar?

 

Lotte (8): “Ik vind knutselen en de gebedshoek het leukst. Knutselen, omdat ik dat met mijn vriendinnetjes kan doen. En de gebedshoek omdat bidden belangrijk is. Het liefst zou ik veel vaker bidden, en ik hoop dat alles wat ik gebeden heb, ooit een keer gebeurt.”

 

Download de bochure

 
 kinderwerk@morgenstondbodegraven.nl

 

Pinkstergemeente

Morgenstond Bodegraven

Salvatorkerk

Vrije Nesse 11

2411 GN Bodegraven

prencommunicatie@morgenstondbodegraven.nl

G. Nap +31 6 2859 6539

 

 

Pinkstergemeente Morgenstond Bodegraven is door de belastingdienst aangemerkt met een ANBI status. Uw giften zijn hierdoor aftrekbaar.


Giften kunt u overmaken naar IBAN nummer NL93 INGB 0003 0893 48 t.n.v. Pinkstergemeente Morgenstond Bodegraven.