Kringen

Samen leven, delen, optrekken en zorgen met en voor elkaar. Dat is het doel van de kringen die onze gemeente rijk is. Wat in een gemeenschap met ruim tweehonderd leden op zondagochtend bijna niet te bewerkstelligen is, gebeurt wel in de kleinere groepen. Dat is waardevol, en daarom vinden wij het opzetten en ondersteunen van kringen belangrijk. De Jonge gezinnenkring is elke twee weken afwisselend op dinsdag- en vrijdagavond. Daarnaast is er een kring bij Ans Nap op dinsdagavonden en bij Ingrid Bijl op woensdagavond.

 

Mum’s Meet
Eén keer in de maand, op elke tweede woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur, ontmoeten moeders met kinderen in de basisschoolleeftijd uit onze gemeente elkaar tijdens de Mum’s Meet. Aan de keukentafel van Marjolein, worden thema’s besproken en gedeeld die elke moeder herkent. De koffie en thee staan al klaar, gezellig als jij erbij kunt zijn!

 

Marjolein, bezoekster Mum's meet: “Het is fijn om bij de Mum’s Meet samen te praten over de geloofsopvoeding van onze kinderen en elkaar verder te helpen. Ondertussen kunnen de kinderen lekker spelen.”

 

Download de brochure

 

 kringen@morgenstondbodegraven.nl

 

Pinkstergemeente

Morgenstond Bodegraven

Salvatorkerk

Vrije Nesse 11

2411 GN Bodegraven

prencommunicatie@morgenstondbodegraven.nl

[ai1ec view="stream" events_limit="2" cat_name="Eredienst" display_filters="false"]

 

Pinkstergemeente Morgenstond Bodegraven is door de belastingdienst aangemerkt met een ANBI status. Uw giften zijn hierdoor aftrekbaar.


Giften kunt u overmaken naar IBAN nummer NL93 INGB 0003 0893 48 t.n.v. Pinkstergemeente Morgenstond Bodegraven.