Pastoraat

Zorgen voor elkaar staat hoog op onze agenda. Als leden van een huisgezin willen we er voor elkaar zijn en meewerken aan de geestelijke gezondheid van elk individu van ons geestelijke gezin. Maar we weten ook: door elke barst kan licht schijnen. Dus loopt het niet lekker, zit je er diep doorheen of zie je een ander worstelen? Neem contact met ons op via: cpz@morgenstondbodegraven.nl 

 

Gebed

Gebed is het zuurstof voor ons geestelijke leven. Gebed heeft kracht! Daarom werken wij aan een persoonlijk, actief en effectief gebedsleven in de Naam van Jezus als dragende kracht in, rondom en vanuit onze gemeente. Daarom ook zoeken we elkaar regelmatig op om met en voor elkaar te bidden. Hieronder vindt u de actuele tijden en plaatsen.

 

Gert, oudste: “Wij mensen communiceren met elkaar om op een goede manier samen te leven. Zo werkt het met God ook. Je bouwt een relatie met Hem op, door met Hem te spreken. Te bidden. Lees maar eens wat de Bijbel over bidden zegt. Dat is gigantisch!”

 

Behalve tijdens de zondagse samenkomsten, bidden we op diverse momenten in de Salvatorkerk en bij mensen thuis. Zie voor actuele tijden en plaatsen onze agenda.

 

Download de brochure

 

Pastoraat: cpz@morgenstondbodegraven.nl

Gebedsteam: gebedsteam@morgenstondbodegraven.nl

 

Pinkstergemeente

Morgenstond Bodegraven

Salvatorkerk

Vrije Nesse 11

2411 GN Bodegraven

prencommunicatie@morgenstondbodegraven.nl

[ai1ec view="stream" events_limit="2" cat_name="Eredienst" display_filters="false"]

 

Pinkstergemeente Morgenstond Bodegraven is door de belastingdienst aangemerkt met een ANBI status. Uw giften zijn hierdoor aftrekbaar.


Giften kunt u overmaken naar IBAN nummer NL93 INGB 0003 0893 48 t.n.v. Pinkstergemeente Morgenstond Bodegraven.